Markos's Tech - You Cant Judge A Book By Its Cover

Hitta hotell i borlänge

Gott med indisk mat.


Bra boende på vägen

Det är ju toppen att hitta bra boende på vägen när det är så att man är ute och reser och att man vill göra något so man kan göra och att det blir nåt som man kan hitta till och stanna till på. Ja det är ju underbart att man kan göra det och att det blir så bra som möjligt. Så det kan vara bra att kolla upp vad det finns för bra ställen som man kan sanna till på på vägen dit man är på väg. Det är ju så mysigt att vara ute och resa och hitta nya fina ställen som ma känner att man vill var på och som kommer att bli ett nytt ställe som man gärna återvänder till. Finns bra hotell i borlänge som man kan ta in på om det är den vägen som man är på. Mysigt att kunna stanna till på ett hotell och bara slappa och ta det lugnt för en stund och sen så kanske man ger sig iväg igen.

Bra att det finns mycket att välja på

Ja det är ju toppen att det finns så mycket som man kan välja på och som man kan stanna till på och mysiga ställen som man hittar på vägen som gör att resan verkligen blir extra trevlig och ett minne för livet som man kommer att ha med sig många år framöver för det är ju det som man vill och som man behöver. Så det kan vara bra att kolla upp lite ställen innan man väl ger sig iväg så att man vet vart man ska vara och vad det är som man kan göra och hitta på. Ja det är mysigt att stanna och sova över på hotell när man är ute och reser tycker jag.