Markos's Tech - You Cant Judge A Book By Its Cover

Miljövänligt

När man bygger och gör om hemma så är det ju bra om det blir så miljövänligt som man bara kan få det. Det är ju bra för en själv och alla som bor i huset, men dieter även bra för miljön och det är ju något som man vill att det ska vara.
Det finns många bra sätt att få det mer miljövänligt hemma, men ett sätt är att använda sig av lösull när man isolerar. Det är något som ska vara väldigt bra och som håller värmen väldigt bra. Så det är ett bra alternativ när man håller på att göra om huset och ska göra det fint och varmt.

Bra att det finns alternativ

Ja det är bra att man kan välja på olika saker så att det blir så pass bra som möjligt och det är ju så man vill ha det.
Sen så finns det ju många olika saker som man kan välja på och det är ju bra så att man vet vad man ska göra och att man kan välja vilket material som är bäst och som gör ett bra jobb. Samtidigt som man får hjälp med att vara miljövänligt. Ja för det är ju något som vi alla vill. Ta hand om vår miljö och se till att det är bra och att det blir så fint som möjligt samtidigt som det blir bra för miljön. Ja det finns så många olika sätt att göra saker och ting på och det är ju intressant att det finns så mycket som man kan välja och vraka mellan.
Det är ju kul när man ska bygga nytt eller göra om hemma att välja bra material som gör bra för alla och för miljön. Ja det är verkligen viktigt och bra och något som man verklige vill att det ska vara så.